Køkkenassistance

Står du og mangler et par ekstra hænder i køkkenet? Når der er gang i potter og pander, og man har sultne gæster, der venter, kan man hurtigt få behov for en ekstra hjælp. Det gælder især, hvis der er pludselig sygdom eller anden afbud fra det faste personale. I dette tilfælde er det vitalt, at man har mulighed for at tilkalde en køkken vikar, der kan give den manglende hånd med i køkkenet. Heldigvis står vi hos Opvasker Service til rådighed med dygtigt personale, der kan springe ind, når der er behov for det, og hjælpe med at få det hele til at køre på skinner. Hvad enten der er behov for en medhjælper i køkkenet, en opvasker eller noget helt tredje, er vi hos Opvasker Service de helt rette at tage kontakt til det, når du står og mangler køkkenassistance.

 

Kompetent hjælp i køkkenet

Når det kommer til madlavning og køkkenhjælp, er det vigtigt, at der er tale om kompetente, effektive og professionelle medarbejdere. Det er heldigvis præcis det, du får, når du vælger at indhente din køkken vikar hos os. Alle vores medarbejdere er kompetente mennesker, der sætter en ære i at udføre deres arbejde så godt som muligt. Så uanset om det er hjælp til opvasken, selve madlavningen, rengøringen eller noget helt fjerde, du har brug for, kan du med køkkenassistance fra os være sikker på et tilfredsstillende resultat hver eneste gang.

Fleksible løsninger til dine behov

Hos Opvasker Service har vi stor erfaring med køkkenassistance. Derfor har vi også fuld forståelse for, hvordan branchen fungerer, og at der kan være forskel på, hvad den enkelte restaurant har brug for. Af den grund har vi ikke nogen fast ramme for, hvordan en aftale om køkkenassistance eller køkken vikar skal se ud, hvilket gør, at vi kan skræddersy en løsning til dig. På den måde kan både du og vi være sikre på, at dine individuelle behov bliver mødt på den bedst mulige måde. Hvis du overvejer en aftale om køkkenassistance eller har akut behov for en køkken vikar, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 50 13 68 00 og høre mere om dine muligheder.