opvaskerservice.dk

Opvasker Service hører under Nordic Rengøring, der siden 2004 har fungeret som partnervirksomhed til mange restauranter, hvor vi har stået til rådighed med hjælp til opvasken. Hvad enten der er tale om en fast aftale eller en opvasker som vikar, er vi den rette virksomhed at tage kontakt til, når opvasken skal være i orden. Vi er specialister på området, og vores store erfaring gør, at vi kan levere effektiv og professionel opvask til restauranter af enhver art. Hvis du ønsker en samarbejdspartner, der altid lytter til dig og tager dine ønsker og behov med i overvejelserne, er vi den rette virksomhed for dig.

Opgaver udført til perfektion

Når det kommer til opvask i restauranter og industrikøkkener, er det utroligt vigtigt, at arbejdet bliver udført godt. Hvis opvasken ikke bliver udført grundigt eller godt nok, kan det få store konsekvenser for kvaliteten af maden og ikke mindst fødevaresikkerheden. Netop fordi der er tale om fødevarer i professionelt henseende, er det vitalt, at opvasken bliver udført til perfektion. Vi sætter en ære i at udføre enhver opgave til kundens fulde tilfredshed, og alle vores medarbejdere er kompetente mennesker, der altid går til opgaven med stor seriøsitet. Hvis du vil være sikker på, at opvasken er i orden, er det altså os, du skal vælge som din partner.

 

En løsning til dine behov

Vi forstår, at man i restaurationsbranchen har behov for stor fleksibilitet, da det kan være svært at forudse, hvornår og hvor meget man får brug for hjælp til opvasken. Derfor har vi ikke nogen fast ramme for, hvordan vores aftaler med kunder skal se ud. Derimod sørger vi for at lytte til den enkelte kunde og dennes behov, hvorefter vi skræddersyr en aftale, der imødekommer disse individuelle ønsker og behov på bedst mulig måde. Netop derfor er vi de rette at vælge, når du har brug for hjælp til opvasken. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.