Mangler du en opvasker til din restaurant i København?

Hos Opvasker Service tilbyder vi erhvervsrengøring og opvaskere til din restaurant i København og på Sjælland. Hvad enten det er større eller mindre rengøringsopgaver, sørger vi altid for, at resultatet er i top og lever op til vores kunders krav.

opvasker restaurant københavn

Er der ekstra travlt i en periode eller over nogle dage i din restaurant, er der hjælp at hente hos Opvasker Service. Vi tilbyder kompetente opvaskere til din restaurant til at klare opvasken – døgnet rundt. Med Opvasker Service er du aldrig i tvivl om, hvorvidt vores opvaskere gør et godt og kvalitetsbevidst arbejde.

Vores opvaskere til restaurant får altid en detaljeret indkøring af vores kvalitetschef, inden de sendes ud til din restaurant i København eller omegn. På den måde er vores opvaskere ordentlig klædt på – hver gang.

Opvaskere der leverer kvalitet til din restaurant

Hos Opvasker Service i København er vores opvaskere super effektive og altid klar til at hjælpe din restaurant og dit personale. Vi har et mål om altid at udføre et professionelt stykke og en service, der skaber tillid og gensidig forståelse, mellem os og vores kunder.

Hvis din restaurant i København eller omegn står i opvask til halsen, så kontakt Opvasker Service for en aftale om en professionel opvasker til restaurant, der kan klare ærterne. Vi kan kontaktes på telefon 50 13 68 00 eller via kontaktformularen her på siden.